Pages

Monday, November 10, 2008

Blondinbella...2

Jaha då var det dags att dra igång den stora motorsågen, moahaha. Eller det kanske är att göra det lite väl enkelt för sig, även fast jag inte alls gillar Isabella Löwengrips blogg what so ever så måste man sätta allting i sitt rätta sammanhang. Hon har onekligen uppnått något stort med sin blogg, hundratusentals läsare är gladeligen inne där varje dag och läser de hon vill säga världen. Det är bara att lyfta på mössan och gratulera, well done! Nu till det mer negativa: Att folk läser den smörjan hon skriver! De flesta inlägg handlar om hur hon umgås med sin pojkvänn Nils och hur de tex går och fikar på NK. Där kan de sitta och mysa över något orientaliskt lyxigt té eller mumsa på en smörgås med löjrom... Hon blandar dessa inlägg med lite funderingar kring samhället men de blir aldrig djupare än en vattenpöl. Det räcker liksom inte att skriva att något är dåligt bara för att det är det... Dock gillar ju folk uppenbarligen det här, det hon skriver är extremt enkelt att ta till sig och vad som det verkar så kanske inte svensken i gemeneman kräver mera, sorgligt.

2 comments:

Anonymous said...

Vet inte hur du ens orkar läsa denna ur-blondins blogg, jag gick in på bloggen för att se vad det handlade om och bara rubrikerna avskräckte mig från att fortsätta läsa...

Ha det bäst!

Anonymous said...

Men Erik, inte använder du ditt utrymme på internet till att recensera Blondinbellas blogg? =) Skärpning! Ser fram emot dina filmrecensioner!

Lada